Home MUOTI Kiitos Helsinki ja Ivana Helsinki Klubimyynti infoa

Kiitos Helsinki ja Ivana Helsinki Klubimyynti infoa

by Katja Presnal elokuu 28, 2012

Ivanka Helsinki, Helsinki muotiblogi, muotiblogaaja Helsingissä, muoti Helsingissä, Skimbaco Lifestyle suomeksi, Katja Presnal

Kiitos Helsinki!

Hei Helsinkiin! Kiitos kaikille teille jotka luette Skimbacoa vakituisesti siellä Helsingissä, ja tässä ensimmäinen niin kirjaimellisesti Helsinkiin liittyvä postaus kun vaan voi olla, meinaan Ivana Helsingin klubimyynnistä Helsingissä (infoa alla).

Yritämme saada Skimbacon suomenkielisen osion nyt kunnolla käyntiin, etenkin nyt kun saimme myös uuden muotiblogaajan Ninan meille kirjoittamaan Tyylitila kolumnia ja raportoimaan New Yorkista! Meillä on ollut hieman teknisiä vaikeuksia, meinaan ääkköset ei näy kunnolla kaikilla selaimilla (parhaiten toimii Firefoxilla) Skimbacon sivuilla, ja olen itse koittanut korjata, ja amerikkalaisella webbisuunnittelijallammekin on mennyt sormi suuhun eikä olla saatu sitä korjattua. Kiitos kaikille jotka ovat lähettäneet neuvoja, ja kiitos kärsivällisyydestä, korjaamme asian syksyn aikana kun teemme sivu-uudistuksen.

I heart Helsinki, I love Helsinki, muotiblogi, muotiblogaaja Helsingissä

Helsinki on ollut jo pitkään toiseksi suosituin kaupunki koko maailmassa jossa Skimbacon sivuilla käy lukijoita. Meillä on joka kuukausi lukijoita noin 150 maasta, ja kaupungeista ainoastaan New Yorkista tulee enemmän lukijoita kun Helsingistä, vaikka Suomen lukijamäärä onkin huomattavasti pienempi kuin USA:n lukijamäärä. NYC:n ja Helsingin hyvässä seurassa ovat Lontoo, Los Angeles, Chicago, San Francisco ja Toronto. Olen sydämellisesti kiitollinen kaikille teille suomalaisille, jotka ovat seuranneet juttujani vuosien varrella, ja nyt vihdoin koitan uskaltautua ulos kuorestani ja kirjoittaa myös enemmän suomeksi.
Kiitos kärsivällisyydestä.
Olen aina kokenut olevani ennemminkin se suomalainen maailmalla joka viestittää Suomi-kuvaa ulos päin, mutta nyt haluan tuoda myös maailman tuulia Suomeen paremmin, etenkin nyt kun muutin itse tähän naapuriin Ruotsiin, ja vien myös hassusti Ruotsi-kuvaa maailmalle. Suomen rakkaus ei ole mennyt minnekään, ja haluan olla enemmän yhteydessä Suomeen!!

Jos haluat ainoastaan seurata näitä suomenkielisiä blogipostauksia, tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION blogin postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomen kielisen blogin postaukset. Ja toki ollaan myös Bloglovin’ssa ja Blogilistalla, ja suosittelen seuraamista myös niiden kautta jos käytätte näitä palveluita.

Kiitos kun olette siellä, ja hei, tänne saa myös kommentoida ja esittäytyä jotta myös minä tiedän ketä te kaikki olette!! Tai jos ujostuttaa, niin tykkää naamakirjassa ja näytä kauniit kasvosi siellä.

muotiblogi, muotiblogaaja, blogi, helsinki, ivana helsinki

Ivana Helsinki Klubimyynti

Mitä:
Myynnissä mallikappaleita, näytösvaatteita, protoja ja
Indian Summer malliston alennustuotteita erikoishinnoin!

Million:
perjantaina 31.8.2012 klo 11-19
lauantaina 1.9.2012 klo 11-16

Missä:
Ivana Helsinki
Uudenmaankatu 15
Helsinki

Ivanka Helsinki, Indian Summers, Helsinki muotiblogi, muotiblogaaja Helsingissä

Voit tykätä myös näistä

3 comments

http://www.immobilienkreditbiz.club/ syyskuu 2, 2017 at 01:27

Però, per què s’hi neguen? Pagaria la pena de saber-ne les “raons”, si és que ho són. No ho penseu publicar? És per poder continuar “negociant”?Fusterianament

Reply
chepearst car inshurens, Sugar Land, Texas toukokuu 10, 2017 at 11:30

What are the best modeling agencies or modeling jobs listing sites that do not charge fees?Does anyone know of any modeling agencies online that are not a scam? I have heard if they ask you for money then 9 times out of ten it is a scam? Or does anyone know of a good site that list the Modeling jobs in your area for free? Thank you

Reply
Janessa huhtikuu 4, 2017 at 22:38

Stay inaoimftrve, San Diego, yeah boy!

Reply

Leave a Comment