Home MUOTI Muoti: Mulberry Del Rey laukku

Muoti: Mulberry Del Rey laukku

by Katja Presnal syyskuu 8, 2012

Laukku hurmaa: Mulberry Del Rey

Siis Mulberryn Del Rey laukku on ihana. Laukku saapui markkinoille jo keväällä neljässä eri värissä, ja nyt syksyksi Mulberry lanseerasi neljä uutta väriä, ja kesän aikana tästä laukusta on tullut jo yksi halutuimmista laukuista Amerikassa. Asiaan varmasti vaikuttaa myös laulaja Lana Del Rey, jonka nimeä laukku kantaa, ja hänen suosionsa Amerikassa.

Mulberry Del Rey on täydellinen sekoitus vanhaa Hollywood glamouria ja modernia minimalismia, ja eroaa hieman Mulberryn perinteisestä englantilaistyylistä. Kurkkaa ylläolevassa kuvassa olevat lisäjutut, kuten video jossa näytetään miten Del Rey laukku tehdään, jossa soi Lana Del Reyn ”Summertime Sadness,” ja kuuntele myös Lana Del Reyn ”Blue Jeans”.

Mulberry Del Rey Bark Brown Metallic Fur Print

Mulberry Del Rey Deer Brown Grainy Print,

Mulberry Del Rey Black Ostrich

Toukokuussa ilmestyneet värit olivat beige Deer Brown Grainy Print, mustat Black Forest Soft Matte ja Black Soft Spongy ja petroolin sininen Petrol Veg Tanned Lambskin Leathers. Syksyksi Mulberry lisäsi vielä krokopintaiset Gold Metallic Snake Print ja Ink Blue Sparkle Croc Print mallit, ja ruskean Bark Brown Metallic Fur Printin ja mustan Black Ostrichin. Mustasta on myös isompi versio.

Ihana laukku, mutta hintalappu 990 euroa riipaisee hieman liikaa meikäläiselle, vaikka ikuisesti kestävästä laukusta onkin kyse.

Voit tykätä myös näistä

1 comment

Lee Reyes-Fournier syyskuu 8, 2012 at 19:58

Lovely! My God I love purses! I am partial to black but I dig the wine colored one.

Reply

Leave a Comment