Home MUOTI Tyylitila: Vinkit alennusmyynteihin

Tyylitila: Vinkit alennusmyynteihin

by Nina tammikuu 2, 2013

En ole ehtinyt vielä tämän talven alennusmyynteihin mutta hinku on kova. Minulla on tietyt periaatteet kun käyn etsimässä alelöytöjä ja ajattelin jakaa nuo periaatteeni myös Teille, jos niistä vaikka olisi hyötyä muillekin. Tässä siis muutama vinkki jotka olen hyväksi havainnut alennusmyyntejä kierrellessäni.

1) Jos olet ihastunut johonkin tuotteeseen jo normaalihintaisena palavasti mutta et ole raaskinut ostaa sitä, käy ihan ensimmäisenä tsekkaamassa onko kyseinen juttu alennuksessa. Kalliimmissa tuotteissa pienikin alennus tuntuu hinnassa aika paljon, eikä näiden tuotteiden kanssa välttämättä kannata jäädä aikailemaan. Voi olla että moni muukin on päättänyt ostaa vaikkapa vähän arvokkaamman laukun tai takin heti kun sen hinta vähän alenee. Jos tuote on alennettu ja päätät hankkia sen, voit jättää muut alet kiertelemättä. Saithan nyt jutun josta olit haaveillut jo pitkään.

2) Laatu korvaa määrän. Alennuksesta kannattaa ostaa normaalihintaisena kalliimpia tuotteita, ei kympin maksavaa puseroa vitosella. Kympin puseron hankkisit luultavasti jo muutenkin edullisen hintansa vuoksi. Alennusmyynneistä kannattaa siis hankkia niitä juttuja joita ei muuten raaskisi tai olisi varaa ostaa.

3) Osta harkiten. Vaikka edulliset tuotteet houkuttelevat ostamaan, niin pidä maltti mukana. Ennen alennusmyynteihin ryntäämistä käy läpi vaatekaappiasi ja listaa mitä puutteita huomaat tai mitä uusia juttuja haluaisit garderoobiisi löytää. Esimerkiksi vanhat puserot piristyvät näyttävällä statement korulla tai irtokauluksilla, kokonaan uusia puseroita ei ole välttämätöntä hankkia.

4) Osta vaatteita/asusteita jotka sopivat jo olemassa oleviin asuihisi. Alennusmyynneissä edullinen hinta sokaisee helposti ja kaappiin tulee hankittua vaatteita jotka eivät lopulta yhdisty oikein mihinkään kaapissasi. Muutaman kuukauden päästä noita vaatteita myydään kirpputoreilla hintalaput kiinni vaatteissa. Tunne tyylisi ja hanki omaan tyyliisi sopivia juttuja!

5) Piipahda liikkeisiin joissa et asioi usein. Uusista paikoista voi löytyä vaikkapa itselle tuntemattomia merkkejä joiden vaatteet toteat erinomaisiksi. Aleaikaan on helppo tutustua uusiin merkkeihin sillä tuotteiden alennettu hinta helpottaa lähestymään niitä.

6) Vaikka peräänkuulutan järkevää aleostelua ja omaan tyyliin sopivien juttujen hankintaa, alennusmyynnit myös mahdollistavat pienen hulluttelun. En esimerkiksi itse olisi tullut ostaneeksi kirjavia Marni at H&M silkkipöksyjä normaalihintaisena sillä en ollut yhtään varma tulenko käyttämään housuja ikinä. Kun kuitenkin löysin ne puoleen hintaan niin päätin napata ne mukaani ja olen ollut tuohon ”hazardihankintaan” tosi tyytyväinen! Käytin housuja koko kesän ja pitkälle syksyyn viikottain.

7) Jos vaatekaapissasi ei ole puutteita tai rahatilanteesi on heikko, älä mene kauppoihin ollenkaan. Vaikka alennusmyynneistä saa juttuja edullisesti ja niissä kiertely on kivaa, niin kannattaa silti jättää edullisetkin ostokset tekemättä jos rahatilanne ei sitä salli. On paljon järkevämpää pysyä kotona ja säästää rahaa, ja ostaa sitten jotain kivaa kun siihen on varaa. Alet tulee kyllä taas muutaman kuukauden kuluttua!

Nämä vinkit mukanani toivon ehtiväni aleostoksille vielä tällä viikolla. Oletteko Te tehneet alelöytöjä?

 

Save

Voit tykätä myös näistä

Leave a Comment