Home KATJAN PÄIVÄKIRJA Elämä just ja nyt

Elämä just ja nyt

by Katja Presnal lokakuu 22, 2014

Tehty yhteistyössä Pulsarin kanssa.

fall-style-2014

Ei niinkään muotia vaan omaa tyyliä

Omaan tyyliini ei kyllä oikeastaan sovi muodin seuraaminen. Ihan pelkästään siitä syystä, että haluan ostaa tuotteita jotka kestää vuodesta toiseen jo ihan noin ekologiselta kannalta. Plus lompakon kannalta. Ja en edes kaupoissa oikeastaan tykkää käydä, joten muodikkaana eläminen olisi todella raskasta mulle.

Joten mun perustyyli ei niin kauheasti muutu vuosien varrella, jos jotenkin, niin enemmän ja enemmän menee vaan simppelimpään tyyliin. Pulsar-kellomerkki kysyi miten tyylini on klassinen mutta trendikäs samaan aikaan, ja vaikka yleisesti ottaen haluaisin että mulla olisi esimerkiksi käytössä just se ainoa yksi tädiltä saatu arvokello, mutta unohdin sen kerran lentokentällä turvatarkastukseen (juoksin takaisin ja onneksi sain kellon takaisin!!), ja sen jälkeen en ole pahemmin arvokellon kanssa lennellyt.

fall-trends-2014

Tässä se on. Mun sellainen jokapäivän syysasu. ESPRITin leggingsit ovat napakat, ja kehtaa mennä minne vaan niiden kanssa. Ralph Laurenin huivi on ihanan pehmeä ja lämmin. Nää ECCOn bootsit on niin ihanat että kun näin ne alennusmyynnissä Floridassa keskellä kesää ihan pilkkahintaan, ostin uuden prikuulleen saman parin.

 

tribal-fall-fashion

Onko klassikot tylsiä?

classic-fall-look

Ralph Laurenin oxford-paidat olivat mun kaapissa lähes 20 vuotta, mutta viimeiset vuodet olen aika paljon vähemmän niitä enää käyttänyt (ja lukumäärä on karsiutunut 20:stä yhteen). Mutta perus-bleiserit — niistä en luovu, ja tämä ruskea kalanruoto-kuosin jakku on aina kiva kaivaa kaapista syksyisin.

Elämä just ja nyt

Teen töitä kotoa käsin, toki matkustelen jonkun verran (joilloin mukavuus ja ei-rypistyväisyys ja kevyt paino ovat tärkeitä!), mutta arkeen kuuluu lasten kouluunkuskaus tai kirjastossa ja kaupassa käynti, ja ravintola-illat perheen kanssa silloin tällöin. Kaikki mun vaatteiden ja asusteiden tulee olla helppo sekoittaa keskenään, jotta tiedän että pääsen talosta ulos 15-minuutissa. Kummasti saa pienillä yksityiskohdilla aika nopeaan sellaisen asun kasaan että saan huijattua ihmisiä luulemaan että ihan oikeesti olisin muodista kiinnostunut.

 

my-life-in-real-time-with-pulsar-watches

Vaikka todellisuudessa…. haluan että vaatteet ja asusteet vaivaavat mun ajatusmaailmaa kaikista vähiten, jotta aikaa jää muulle.

my-coffee-time

Alkuperäinen englanninkielinen postaus oli tehty yhteistyössä Pulsarin kanssa. Tämä postaus ei ole sponsoroitu, mutta yleensä en kirjoita sponsoroituja juttuja jos ne ei olisi sellaisia joista voisin kirjoittaa vaikkei kukaan maksaisikaan.

Save

Voit tykätä myös näistä