Home AJANKOHTAISTA Kuuma joulupukki Torontossa

Kuuma joulupukki Torontossa

by Wes Holland joulukuu 1, 2016

fashion santa claus

Muistatko lapsuuden ostarireissut joulunaikaan, ja kuinka jouduit valokuvaan joulupukin kanssa? Tai ehkä itse viet nyt lapsiasi kauppakeskukseen tapaamaan pukkia, ja pukilla on tekoparta, se sama ainainen punainen puku ja ihan hirveät joulukamat ympärillä koristeena. Joissain paikoissa tämä on ihan menyttä aikaa..  Esimerkiksi Yorkdale Mall Torontossa uudisti joulupukin, ja ”muotipukki” lempinimellä kulkevasta joulupukista tuli joulun 2015 internet-sensaatio. Muotipukki voi mahdollisesti olla yksi mielenkiintoisimmista joulupukeista.

Malli  Paul Mason oli  Yorkdale Shopping Centrellä, ja suurin osa yleisöstä nautti hänen tiukoista farkuistaan enemmän kuin XXXL-koon punaisesta jakusta. Muotipukki ei ollut ainoastaan silmäniloksi, vaan auttoi myös keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen.

Muotipukkia ei nähty perinteisessä joulupukin asussa, vaan vaatteet olivat muotitaloilta kuten Ferregamo, Burberry, ja DSquared2, ja pukki oli muun muassa Fendin ja  Guccin asusteilla varustettuna. Mikäköhän muotipukin kelkkana toimi… Mersu, Aston Martin tai kenties Maserati?

Kurkkaa parhaat kuvat ja kerro mitä mieltä sinä olet muotipukista!

Internal48-1024x578

 

Diesel: Red Leather Moto Takki

”Only the Brave” t-paita

Internal75-1024x578

Rag & Bone paitapusero

Palm Angels housut

Givenchy Red and Black High-top Star kengät

DSqaured2 Maroon Tokyo takki

Dents nahkaiset hanskat

Salvatore Ferragamo Runway Check huivi

Internal220-1024x578

 

Moncler Rethel takki

Massimo Dutti neule

Limited Edition Brown Mountain kengät

Club Monaco housut

Salvatore Ferragamo: Dark Brown Leather Duffle laukku

Silver Aviator  aurinkolasit

 

 

Kuvat: Yorkdale

Alkuperäisen jutun kirjoitti: Wes Holland

Monsieur Curations - Men's Lifestyle at Skimbaco Lifestyle, feature by Wes Holland

”I dream of being a business leader in the fashion world. Whether that be creating and running my own luxury retail consulting firm, or heading a department for a renowned fashion house, I want to mix the intellectually stimulating side of business with the creativity that the fashion world offers. Make sure to subscribe to Skimbaco Fashion weekly feed.” Wes Holland of Life Through Preppy Glasses.

Save

Save

Voit tykätä myös näistä

Leave a Comment