Home MATKAILU Instagram Travel Thursday: laita nämä matkaajaat seurantaan IG:ssa

Instagram Travel Thursday: laita nämä matkaajaat seurantaan IG:ssa

by Katja Presnal helmikuu 1, 2017

On taas Instagram Travel Thursday, tervetuloa mukaan! Kirjoita oma postaus aiheesta, ja lisää linkki tämän postauksen lopussa olevaan listaan, niin me kaikki päästään lukemaan se!

Vietin juuri kaksi ihanaa viikkoa Suomessa. Olin yksi Nordic Bloggers’ Experiencen emännöitsijä-bloggaajista, ja olin emännöimässä matkaa Ahvenanmaalle. Reissussa mukana oli yhdeksän muuta bloggaajaa, jotka nyt haluankin esitellä sinulle.

Yksi Instagram Travel Thursdayn alkuperäisistä ideoista nimenomaan minulla oli että tutustutaan muihin matkaajiin IG:n kautta. Itse olen tavannut monta Instagram-kaveria matkoilla, ja myös tutustunut uusiin ihmisiin, joiden kanssa sitten olen pitänyt yhteyttä Instagramin kautta reissun jälkeenkin. Pidemmittä höpinöittä… ohessa 8 IG-tiliä, joita kannattaa seurata Instassa. Minä olen Instagramissa Skimbaco — laitathan kommenteihin linkin sinun Instagram-tiliin, niin voin myös seurata sinua!

1. CocoaEtsimassa
Cocoa Etsimässä-blogin Arna ja Arto ovat matkustelleet yhdessä kymmenisen vuotta. Arna oli kanssani tuolla Ahvenmaan reissulla emännöimmässä, ja nyt tuntuu kuin olisimme tunteneet toisemme jo vuosia. Cocoa Etsimässä on sinulle toivottavasti jo tuttu matkablogi ja IG-tili, mutta jos et vielä seuraa, niin suosittelen sydämellisesti.

2. Heartmybackpack
Silvia Lawrence on amerikkalais-norjalainen, joka on matkustanut yli 70 maassa, ja päätyi äitinsä kotimaahan Norjaan asumaan. Hän kirjoittaa matkoistaan ja etenkin Norjaan muutosta blogissaan Heart My Backpack. Silvian kuvat Instassa on aivan ihanan tunteellisia, ja niistä huokuu Silvian positiivinen elämän asenne. Silvia inspiroi etenkin nuoria matkaajia etsimään oman paikkansa maailmassa, ja kertoo rehellisesti millaista on elää Norjassa.

3. Fantasiresor
Sofia Zetterqvist on ruotsalainen matkabloggaaja ja sosiaalisen median yrittäjä, joka bloggaa ruotsiksi sivuillaan Fantasiresor. Olen Sofian kanssa matkustellut pari kertaa aikaisemminkin, ja yksi jutun aiheistamme aina on: meidän pitäisi saada useammat ruotsalaiset matkustamaan Suomeen, ja useammat suomalaiset matkustamaan Ruotsiin. Naapurista löytyy vaikka mitä ihanaa! Sofia on yksi näistä naapurimaan ihanista tuttavuuksista, jonka ehdottomasti suosittelen laittamaan seurantaan!

4. GlobalHelpSwap
Paul ja Karen ovat Gobalhelpswap-matkablogin pariskunta, jonka tavoitteena on saada huomiota vastuuntuntoisempaan matkailuun. Tämän lupsakan pariskunnan tavoitteena on löytää jokaisesta maailman kolkasta aitoja kokemuksia, usein sellaisia joista ei matkaoppaissa kirjoiteta, ja jotka on usein vain paikallisten suosiossa. Karenin ja Paulin tapa matkustaa on inspiroivaa!

5. Charlene22
Tyttö kuin auringonpaiste! Charlene kirjoittaa blogia I’m Cha Cha Singaporessa ja Malaysiassa – ja matkustellen ympäri maailmaa. Oli hauska seurata Charlenea Suomessa, jossa hän vieraili ensimmäistä kertaa, ja mm. hiihti ensimmäistä kertaa!

6. Explorista
Hollantilainen Milou innostaa naisia matkaamaan, ja olemaan Explorista. Nuoresta iästään huolimatta Milou johtaa omaa markkinointifirmaa ja ei ainoastaan auta muita nuoria naisia matkailemaan, vaan myös luomaan uraa. Milou oli Matkamessuilla myös puhujana, ja oli todella mahtavaa kuulla miten hän oli uskaltanut lähteä yrittäjäksi ja luonut oman yrityksensä. Ehdottomasti yksi inspiroivimmista uusista tuttavuuksista! Ja plussana Miloun ihan mieletön huumorintaju ;)

7. Shelivesherdream
Lottie kirjaimellisesti elää unelmiaan, ja kirjoittaa niistä blogissaan She lives her dream. Oli aivan mahtava tutustua Lottieen koska vaikka hän kirjoittaa englanniksi ja saksaksi – Lottie on itseasiassa suomalainen joka on lähes koko elämänsä asunut Suomen ulkopuolella! Ensinnäkin – Lottien suomen kielen taito on ihan täydellistä, ja toiseksi, oli aivan mahtavaa tutustua nuoreen naiseen jolla on niin vahva suomalainen identiteetti, vaikka onkin kasvanut ”maailmalla”. Lottie on ihana ilopilleri, ja suosittelen laittamaan seurantaan!

8. Grownuptravelguide
Andy kirjoittaa blogia nimeltä Grown-up Travel Guide, joka on suunnattu niille matkaajille jotka ovat valmiita vaihtamaan repun matkalaukkuun, ja hostellit hieman parempiin majoituspaikkoihin ilman että seikkailunhalusta täytyy luopua. Andy on englantilainen joka asuu Norjassa, ja meitä yhdisti samanikäiset lapset, joilla samoja kiinnostuksen kohteita. Andyn yksi hauskoimmista projekteista on löytää 365 erilaista olutta, ja hän onkin olut-ekspertti.

Instagram Travel Thursday

Instagram Travel Thursday, eli #IGTravelThursday yhdistää matkailijoita Instagramissa. Käytä hashtagia, ja lue postaukset joissa matkailu ja Instagram kohtaavat. IGTT:ä Suomessa hostaavaat Muru Mou, Travellover ja Skimbaco. Lisää postauksesi alle – ja käy lukemassa muiden postaukset!

Voit tykätä myös näistä

17 comments

Elisa helmikuu 9, 2017 at 00:15

Mainio kirjoitus, ihanaa kun annat reilusti tunnustusta muille bloggaajille/instagrammaajille! Osa oli tuttuja ja osa tuntemattomia, menevät ehdottomasti seurantaan. Olet tainnut löytää minut jo Instagramista, olen siis @elizadoesoz: https://www.instagram.com/elizadoesoz/

Reply
Henna / Kulkutautiset helmikuu 6, 2017 at 13:04

Mainio postaus, jossa paljon uusia ja kiinnostavia tuttavuuksia, kiitos! :)

Reply
Terhi / Muru Mou helmikuu 6, 2017 at 12:05

Kiva lista, pari näistä olikin jo seurannassa. Olen samaa mieltä Travelloverin Annikan kanssa, että pastellinvaaleat kuvat eivät pidemmän päälle iske, vaikka se taitaakin olla nyt ”muotia”. Mä tykkään väreistä, ja värikkäistä kuvista, joten niitä on minun insta @murumou täynnä :)

Reply
Héléna @ Chez Héléna helmikuu 5, 2017 at 14:45

Kiitos! Mahtava lista, panen ehdottomasti osan seurantaan. Kauniita tunnelmia.

Reply
Kohteena maailma / Rami helmikuu 4, 2017 at 15:51

Tykkään tällaisista postauksista, missä annetaan tunnustusta toisille ”bloggaajille” tai ”instagrammaajille”. Nämä ovat kivoja niille, jotka tunnusta saa. Mutta kivoja myös lukijoille, saavat kenties uutta mielenkiintoista seurattavaa!

Reply
Pirkko / Meriharakka helmikuu 3, 2017 at 15:56

Kiva miten esittelet muita bloggaajia/instaajia! Meidäthän toki jo tunnetkin :-) https://www.instagram.com/meriharakka/

Reply
Travelloverin Annika helmikuu 3, 2017 at 15:16

Inspiroivia kuvia, ehdottomasti. Mutta silti minun on sanottava, etten yhtään tykkää kuvista, joissa maailmasta tehdään pastellinvärinen. Minä pidän maailmasta juuri siksi, että siinä on kaikki värit ja kaikki sävyt ihan luonnostaan. Tuo aikuisten ja laadukkaasti matkustavien blogin tili voisi olla minulle – mutta olut. Ehkä oletkin löytänyt minut jo Instasta, mutta olen @travelloverblogi, ihan varmuuden vuoksi. :)

Reply
Heidi / Auringon alla helmikuu 3, 2017 at 06:07

Kiitos, hyviä seurattavia ei ole koskaan liikaa :)

Reply
Hanneli / duunireissaaja helmikuu 3, 2017 at 01:07

Lähdin blogin myötä viime keväänä ennakkoluulojen saattelemana instaan. Luulin ettei se olis mun juttu. Miten väärärässä sitä taas olikaan.

Reply
sarsa /Pohjoistuuli puhaltaa helmikuu 2, 2017 at 13:29

Mielenkiintoisa tuttavuuksia ja kiva lukea pieni tarina Instagramin takana. Minut löytää täältä https://www.instagram.com/12sarsa34/

Reply
Tarja helmikuu 2, 2017 at 12:32

Kiitos, hauska tutustua! Olen Instagramissa nimellä @tuutarja.

Reply
Sonja | FIFTYFIFTY helmikuu 2, 2017 at 12:18

Tässä oli monia kiinnostavia, kiitti vinkeistä. Vähänkö tuollaiset matkaloggajien vetäytymiset esimerkiksi Ahvenanmaalle on varmasti todella mahtavia. Muistaakseni sä seuraat mua jo, mutta varmuudeksi, mä olen siis https://www.instagram.com/sonjanette.fiftyfifty/

Reply
Saana | Live now – dream later helmikuu 2, 2017 at 10:51

Tämä oli loistava koonti, sillä vaikka ensimmäisten Instagram-tilien kohdalla luulin, että nämä kaikki on jo seurannassa, löytyi tältä listalta sittenkin monta uutta seurattavaa. Juuri tätä varten IGTT on niin mainio tempaus, joskus on tosi vaikea löytää oikeasti inspiroivia ja samalla viihdyttäviä seurattavia! :)

Reply
Aron Koominen helmikuu 2, 2017 at 10:42

Kiitokset mainioista linkeistä. Osa oli tuttuja ja osa tuntemattomia. Itse olen vasta aloitteleva Instagram-käyttäjä, mutta blogia olen kirjoitellut jo parisen vuotta. Aiemmin olen katsellut muista blogeista näitä torstaikuvia ja nyt sitten ajattelin itsekin osallistua. Minut löytää Instagramista täältä: https://www.instagram.com/akoominen

Reply
idahhh helmikuu 2, 2017 at 09:22

Voi että, sinun listalla oli monta mielenkiintoista instagram-tiliä, jotka lähtivät heti seurattavaksi!! :) https://www.instagram.com/id4hhh/

Reply
Tanja / Tanjan matkassa helmikuu 1, 2017 at 22:31

Olipa kiva lukea ihmisistä blogien ja instagram kuvien takana. Harmi että tänä vuonna jäi messut ja nbefinland väliin, mutta en malttanut keskeyttää lomaani.

Mun instagram löytyy osoitteesta http://www.instagram.com/tanjanmatkassa

Reply
ananas2go / Popot pogoillen helmikuu 1, 2017 at 22:22

Kiitos! instagram.com/ananastogo taitaa sinulla tosin seurannassa jo ollakin, ja voin kertoa, että tämänkertainen #igtt-kirjoitukseni antaa yhden vinkin teemamatkaan Tukholmassa.

Enpä tiedä, olenko tuttuja bloggaajia ja kavereita lukuun ottamatta varsinaisesti IG-tuttavuuksia tavannut, mutta kenpä tietää, milloin sekin osuu kohdalle.

Instagrammailun iloa edelleen, Katja!

Reply

Leave a Comment