Home KATJAN PÄIVÄKIRJA 11 Vastausta

11 Vastausta

by Katja Presnal toukokuu 17, 2012

Satu tuolla Destination Unknown blogissa kyseli ja vastaili niinkin moneen kuin 33:n kysymykseen, ja kehoitti vastaavasti valitsemaan parhaat 11 päältä ja lähtemään leikkiin mukaan. Ohessa 11 kysymystä ja vastausta ja vastaathan sinäkin! Laita linkki blogiisi kommenteissa niin päästään lukemaan sinunkin vastaukset.

1. Liittyi se sitten matkustamiseen, ystäviin, sydänsuruihin, unelmiin tai hyviin kotikekkereihin, mikä on muistorikkain kappaleesi?
Ehkä ei muistorikkain – mutta kaikista eniten potkua peppuun antanut kappale on Ulta Naten ”Free”, jossa lauletaan että olet vapaa tekemään mitä itse haluat. Oli vuosi 1997, ja tätä biisiä kuunnellessa sain vihdoin tarpeeksi uskallusta irroittautua normaalista, ja lähteä toteuttamaan unelmia maailmalle. Tätä biisiä tuli kuunneltua monta vuotta putkeen, ja samalla reissulla yhä ollaan nyt monta maata kiertäneenä.

2. Suurin osa teistä varmasti unelmoi kirjan kirjoittamisesta – mitä sinun teoksesi ehkä käsittelisi?
Kirjani varmasti käsittelisi miten elämän sitruunoista voi tehdä simaa – eli miten elää onnellisesti elämän loppuun asti, vaikkei kaikki olekaan aina täydellistä, tai miten siitä arjesta voi tehdä oman ”täydellisen”.

3. Asutko nyt paikassa tai maassa missä voisit kuvitella asuvasi lopun elämääsi? Jos et, mikä olisi se unelmapaikka?
Asumme tällä hetkellä Ruotsissa Linköpingissä, ja kyllä paikka on niin ihana että sen puolesta voisin kyllä asua täällä, mutta luonto ei antaisi periksi asua samassa paikassa loppua elämää, vaan pitää päästä näkemään maailmaa. Unelmapaikkaa ei ole, muuta kuin niin monta paikkaa kuin mahdollista. Toivottavasti saadaan asua Euroopassa seuraavat 10 vuotta, sitten vaikka Aasiaan.

4. “Taivaanrannanmaalari” vai “haaveista totta”? Oletko toteuttanut elämäsi suuria haaveita ja mikä on niistä ollut sinulle se tärkein?
No kyllä mun mielestä voi olla vähän niin kuin molempia… Eli kyllä, moni hurjakin urahaave on jo toteutunut, unelmien prinssi löytyi jo 15 vuotta sitten, ja perheen perustaminen hänen kanssaan on ollut se tärkein juttu. Silti on vielä iso kasa haaveita jotka haluaisin toteuttaa…

5. Kerro jotain (tai kaikki) sinun ja puolisosi ensitapaamisesta?
Tapasimme Saksassa Frankfurtissa irkku-pubissa – katselimme toisiamme silmiin kolme tuntia ennen kuin kumpikaan uskalsi tehdä aloitetta. Kun kello löi keskiyön meinasin jo lähteä seuraavaan paikkaan, ja kun olimme kavereiden kanssa lähdössä, tämä ihana mies tuli vihdoin juttelemaan ja sanoi lähtevänsä mukaan. Tuossa se on mukana pyörinyt nyt 15 vuotta, ja uskon kyllä rakkauteen ensi-silmäyksellä.

6. Missä olet vuonna 2013?
Toivottavasti asun yhä Ruotsissa ja matkustelen paljon ympäri Eurooppaa.

7. Oletko muuten mukana sosiaalisissa medioissa (FB, Twitter…)?
Totta kai! Twittaan @katjapresnal nimellä ja Facebookissa on montakin eri sivua, jopa Skimbaco Lifestyle Finnish Editionilla on oma sivu. Ja olen ihan koukussa Pinterestiin.

8. Laukku vai kengät?
Kengät ja mielellään koroilla.

9. Lempivaatteesi?
Farkut!


10. Minne matkustaisit uudestaan?

No niitä paikkoja johon en matkustaisi uudestaan on aika vähän, ja muualle sitten kyllä! Mutta päälimmäisenä tulee mieleen että Singaporessa olisin mielelläni ollut kauemmin, ja toivottavasti pääsen sinne joku päivä uudestaan.

11. Paras elämänohje mitä olet saanut?
Carpe the shit out of diem.

Sinun vuoro! Vastaa blogissasi ja laita linkki kommentteihin!

Voit tykätä myös näistä

2 comments

Satu @Destination Unknown toukokuu 18, 2012 at 00:45

”Sitruunoista simaa”, sen kirjan lukisin minä mielelläni myös! Ja tuosta unelma-asuinpaikasta – katselin Tallinna vanhaakaupunkia viime viikolla vähän siihen malliin että ”täällähän olisi ihan kiva asua”. :) Hei Googlem Chromessa nuo Ä:t ja Ö:t näyttävät tältä; päältä ja lähtemään. Firefoxilla toimii sitten taas ihan hyvin.

Reply
Katja Presnal toukokuu 18, 2012 at 01:51

Joo – samalla tavalla minäkin aina katson paikkoja jossa käy — ei niinkään ”tulisko tänne uudestaan lomalle” – vaan ”voishan täällä asua” – ja auts nuo aakkoset… tarvii kysyä webbi-suunnittelijalta miten saisi toimimaan, ne kun ei näy ollenkaan mun otsikoissakaan :(

Reply

Leave a Comment