Home MUOTI Tyylitila: Chanel ja Katri Niskanen samoilla langoilla

Tyylitila: Chanel ja Katri Niskanen samoilla langoilla

by Nina elokuu 27, 2012

Tervetuloa Skimbacon uudelle muotitoimittajalle Ninalle, jonka voit tuntea entuudestaan Tunnetila-blogista! Nina on lähdössä kolmeksi kuukaudeksi New Yorkiin ja toimii Skimbacon muotitoimittajana sen ajan.

Tuuleen ja tuiverrukseen kyllästyneet vilukissat saavat tänä syksynä kääriytyä lämpimiin, neulospintaisiin takkeihin. Eläväpintaisia rentoja takkeja on nähty catwalkeilla paljon ja tuo jos mikä ilahduttaa meitä, jotka koemme klassisten trenssien olevan hieman liian eleettömiä ja juhlavia arkeen.
Etenkin Chanel kävelytti catwalkille Fall 2012 Couture –mallistossaan kudottuja, erivärisiä lankoja rennosti sekoittelevia kuoseja ja rentoja leikkauksia. Väljästi leikatut takit istuvat kuitenkin hartioista ja ”pappamallisia”, kauttaaltaan liian suuren näköisiä takkeja ei Chanelilla enää tänä syksynä nähty.

Rennot neulostakit sopivat arkeen pillifarkkujen ja tennareiden kanssa mutta ne näyttävät upeille myös yhdistettynä kapeisiin nahkahousuihin ja korkeisiin korkoihin. Rento takki pukee myös juhlavampia asukokonaisuuksia kun asustevalinnat on tehty oikein.

Chanelin, Diorin, Marc Jacobsin ja Isabel Marantin lisäksi kauniita erisävyisistä langoista kudottuja takkeja toi syksyn 2012 mallistoonsa myös suomalainen Katri Niskanen. Katri voitti Suomen ensimmäisen Muodin Huipulle –kilpailun vuonna 2009 ja perusti sen jälkeen oman Katri/n mallistonsa. Katrin hyvin naisellinen ja veistoksellinen juhlatyyli on purrut suomalaisiin jo useamman vuoden ajan ja vuosi vuodelta Katrin mallistot ovat laajentuneet saaden juhlavien silkki- ja satiiniluomusten rinnalle myös ylellisiä käyttövaatteita.

Olen aina pitänyt Katrin tunnistettavasta, juhlavammasta tyylistä, mutta suurena käyttövaatteiden ystävänä täytyy sanoa että tämän syksyn mallistoa ja etenkin kuvien Moss takkia rakastan!

Lisäfiilistelyjä Chanelin syys- ja talvimallistosta voi nauttia tämän videon myötä.

CHANEL Haute Couture Film – Automne – Hiver 2012/13 from Trevor Undi on Vimeo.

CHANEL Haute Couture | Automne – Hiver 2012/13 from Trevor Undi on Vimeo.

Kuvat:
Chanel Fall 2012 Couture Collection / Style.com / Photo: Yannis Vlamos / GoRunway.com
Katri/n Autumn Winter 12/13 Collection / Photo: Ville Paul Paasimaa

Tilaa Skimbaco suomeksi! Tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomen kieliset postaukset.

Voit tykätä myös näistä

Leave a Comment