Home MUOTI Tyylitila: Alexandre Birman F/W 2012

Tyylitila: Alexandre Birman F/W 2012

by Nina syyskuu 11, 2012

Kävin viime viikolla Saks Fifth Avenuen kutsumana tutustumassa brasilialaisen kenkäsuunnittelija Alexandre Birmanin syksy/talvi 2012 mallistoon. Samalla kävin ensimmäistä kertaa Saksin uudistuneella naisten kenkäosastolla tavaratalon kahdeksannessa kerroksessa. Osaston sanotaan olevan niin suuri että sille on annettu oma postinumeronsa, 10022-Shoes. Kerroksesta löytyi, vain muutamia mainitakseni, Chanel, Prada, Louboutin, Alexander McQueen, Fendi, Gucci sekä melkeinpä kaikki muut merkit mitä toivoa saattaa.

En ole aiemmin seurannut erikoisia nahkoja (mm. python ja alligaattori) käyttävän brasilialaisen Birmanin uraa mutta kun hän kaappasi minut kainaloonsa niin uusi fani syntyi hetkessä. Faniutta edesauttaa myös aivan täydelliset korkokengät jotka uudesta mallistosta bongasin. Mustaa mokkaa, mantelinmuotoinen kärki ja kauniisti muotoiltu korko pythonia. Voi jestas, kengät ovat omaan makuuni niin täydelliset että ne taisivat päästä päiväuniini.

Jos haluat ainoastaan seurata näitä suomenkielisiä blogipostauksia, tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION blogin postaukset lukijaasi, tai tilaa Skimbaco Lifestyle FINNISH EDITION sähköpostitse, näin saat ainoastaan suomen kielisen blogin postaukset.

Voit tykätä myös näistä

2 comments

Emilia syyskuu 12, 2012 at 12:18

Uuuh, onko kengät nuo mitkä ovat tuossa kolmanneksi (laskinkohan oikein..) viimeisessä kuvassa?
Todella kauniit eli ymmärrän hyvin mahdollisen päiväuniin pääsyn :)

Suunnittelija on aivan uusi tuttavuus ja täytyy myöntää, että suunnitelijan kengät sekä itse suunnittelija ovat todella ilo silmälle! Ovatko kengät minkä hintaisia?

Päivittelin miehelle tuota kenkäosaston kokoa innoissani ja hetken kuluttua keittiöstä kuuluu, kuinka mies päivittelee koiralle, että ”on se hyvä ettei me asuta New Yorkissa” :)

Reply
Nina syyskuu 12, 2012 at 12:53

Juu Emilia, kengät on nuo jotka minulla on kädessä. Ihanat!!

Nuo kengät olivat hinnaltaan $550 ja hintahaarukka oli muistaakseni $500-$1200. Auts, ei ihan ilmaista lystiä, mutta voih miten noista tykkäisin ja noita vaalisin. :)

Reply

Leave a Comment