Home MUOTI Tyylitila: Eloa asuun asusteilla

Tyylitila: Eloa asuun asusteilla

by Nina syyskuu 2, 2012

Suomalaisia syytetään usein synkkyydestä, liiasta minimalismista ja värittömyydestä.
Pukeudumme mustaan ja harmaaseen, pidämme kodeistamme sisustettuina valkoisella ja beigellä emmekä osaa hullutella.

Ihmekös tuo, kylmä ja pimeä talvi kestää vuodesta kolmanneksen ja mennyt kesäkin oli säiden puolesta kammottava. Toivoa meillä kuitenkin vielä on, vai mitä sanotte näistä Hanna Sarénin laukuista tai Minna Parikan uuden malliston kengistä?


Arvatkaapa muuten kenen jalassa nämä Minna Parikan eksklusiiviset sarjakuvakorot on kuvattu? No tietysti viime viikolla Suomessa konsertoineen hulluttelijoiden kuningattaren, Lady Gagan! Nyt on Gagallakin omat Parikat. (Kuva Terry Richardson’s Diary.)

Kuvat:
Minna Parikka A/W 12
Hanna Sáren S/S 2012, Juha Nenonen

Voit tykätä myös näistä

6 comments

Eija syyskuu 2, 2012 at 14:27

Kiva nähdä sut täällä(kin), tulin heti väijymään. Sarjakuvakorkkis on suosikki! Kävin taas fiilistelemässä Minna Parikan kenkiä viime Hesan reissulla. Tosin matalakorkoisetkin mallit olisi kivoja. Aika menee niin nopeasti, ihanaa, että sä tosiaan olet tarttunut hetkeen. Mahtavia tilaisuuksia tulossa! Katjalle paljon terkkuja: Kun Skimbaco kuitenkin valloittaa koko maailman, mä ilmoittaudun vapaaehtoiseksi Los Angeles -bloggariksi! Kaikki on mahdollista…

Reply
Katja Presnal syyskuu 3, 2012 at 00:57

Kaikki ON mahdollista, siihen täytyy uskoa :) Kiitos kun tulit kommentoimaan, ja olen siis niin onnessani kun Nina pääsee edustamaan Skimbacoa kaikkiin New Yorkin tapahtumiin!

Reply
Nina syyskuu 7, 2012 at 14:05

Kiitos Eija, onpa kiva kuulla että löysit myös tänne! Kaikki tosiaan on mahdollista. Jos jotain oikein kovasti haluaa ja tavoittelee, niin joku päivä unelmista saattaa tulla totta!

Reply
Connie huhtikuu 4, 2017 at 21:36

I’m grfteaul you made the post. It’s cleared the air for me.

Reply
Milly huhtikuu 4, 2017 at 21:15

I guess finding useful, reliable inrtimaofon on the internet isn’t hopeless after all.

Reply
Rochester, New York car auctions online toukokuu 10, 2017 at 12:15

Jonatha disse:Nash nao tive duvida em fazer mas nash eu queria saber assim eu comprei meu ipod nos estados unidos e eu posso trocar ele aki no brasil estando na garantia? 0  0

Reply

Leave a Comment