Home MUOTI Tyylitila: Ivana Helsinki s/s 2013

Tyylitila: Ivana Helsinki s/s 2013

by Nina syyskuu 16, 2012

Ivana Helsingin s/s 2013 näytös New Yorkin muotiviikoilla tarjosi yleisölleen laajan kattauksen slaavilaisuutta. Näytöksen aloittanut 3D-tekniikalla toteutettu lyhytelokuva vei katsojat suomalaiseen pikkukylään jossa juhlittiin juhannusta ja samalla odotettiin huhuttua maailmanloppua. ”Mourning Sun Motel” malliston asut nähtiin lyhytelokuvassa ennen catwalkia ja tuo yhdistelmä toimi erinomaisesti.

Mallisto sisälsi taattua Ivana Helsinkiä voimakkaine kuoseineen ja raskaasti laskeutuvine kankaineen. Sekaan mahtui myös kuoseiltaan ja hengeltään keveämpiä asuja jotka toivat kesäisen tuulahduksen tummempien kevätsävyjen joukkoon.

Pidin erityisesti malliston keveämmistä pikkukukallisista ja röyhelöhelmaisista mekoista, sekä painetun näköisestä kankaasta ja siitä tehdystä pikkumekosta. Myös kuosiltaan intensiivisempi lyhytlahkeinen shortsihaalari olisi varmasti lämpimän kesäpäivän suosikkiasu. Suosikkimekkoni (pari kuvaa alempana vasemmalla lähikuvassa) näyttää täydellisen kesäiseltä ja sopii arkeen ja juhlaan. Pidän Ivana Helsingin tavasta käyttää neuloksia myös kevyemmissä kevät/kesä mallistoissaan.

Lähes 600 vierasta oli saapunut paikalle tutustumaan Ivana Helsingin uuteen mallistoon. Tunnelma näytöksessä on intensiivinen ja varsinkin suomalaisena oli aika mahtava fiilis kun mallit kävelivät catwalkilla Topi Sorsakosken ja Katri Helenan musiikin tahtiin. Olen varma että jos olisin ollut New Yorkissa pidempään niin suomalaiset sävelet olisivat saaneet kyyneleet virtaamaan. Jo nyt liikutuksen tila sai silmäkulman kostumaan ylpeydestä.

Kuvat: Ivana Helsinki, ensimmäinen kuva Nina Varis

Voit tykätä myös näistä

1 comment

Tyylitila: Paola Suhonen: Ammennan ideoita suomalaisuudestani | Skimbaco Lifestyle by Katja Presnal: Lifestyle | Travel | Home Decorating | Food | Fashion | Family lokakuu 16, 2012 at 02:00

[…] New Yorkin muotiviikoilla Ivana Helsingin kevät/kesä 2013 malliston Mournin Sun Motel. Näytöksen jälkeen kävin jututtamassa New Yorkissa muotiviikkojen ajan ollutta Paola Suhosta, […]

Reply

Leave a Comment