Home MUOTI Tyylitila: Morsianten unelma, Aruna Seth

Tyylitila: Morsianten unelma, Aruna Seth

by Nina marraskuu 14, 2012

Kävin muutama viikko sitten tutustumassa brittiläisen Aruna Sethin uuteen syksy/talvi 12-13 kenkämallistoon.

Pääosin morsianten hääpäivän täydelliseksi tekeviin, uskomattoman kauniisiin avokkaisiin keskittynyt Aruna Seth nousi raketin lailla julkisuuteen kun brittien uusin suosikkijulkkis Pippa Middleton pukeutui Aruna Sethin korkoihin sisarensa, Cambridgen herttuatar Kate Middletonin ja prinssi Williamin hääjuhlassa. Sirot ja ylelliset avokkaat keräsivät huomiota ympäri maailmaa ja Aruna Sethin kenkiä on sittemmin nähty punaisella matolla mm. Kate Hudsonin, Goldie Hawnin, Katherine Heiglin ja Jennifer Lopezin jalassa.

Tapasin tilaisuudessa huikaisevan kauniin suunnittelijan joka esitteli minulle henkilökohtaisesti uuden mallistonsa. Mallistossa on useita pysyviä klassikkomalleja jotka ovat saaneet uusia pintamateriaaleja uusimpien trendien mukana. Luksuskengät valmistetaan Italiassa käsin hyvin laadukkaasta nahasta, uutena materiaalina syksyn mallistossa esiteltiin silkinpehmeä mokka. Kengissä käytetty pitsi on Ranskasta ja kengissä käytettävät kivet ovat Swarovski kristallia.

Myös sievät ja sirot iltalaukut kuuluvat Aruna Sethin mallistoon. Uutuutena tänä syksynä esiteltiin tablettilaukut ja kännykkäkotelot jotka ovat niin ikään valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin kengät ja laukutkin.

Uusien mallien suunnittelussa kuunnellaan hyvin paljon asiakkaiden toiveita. Esimerkiksi kuvassa yllä suunnittelijan kädessä oleva ”smoking slipper” on ollut tämän syksyn hitti ja tuo malli syntyi asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös Aruna Sethin perinteistä satiinikorkokenkää saa asiakkaiden toiveesta viidessätoista eri värissä!

Aruna Sethin periaatteena on tehdä morsianten hääpäivästä mahdollisimman täydellinen, joten ulkonäön lisäksi kenkien mukavuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota. Vaikka korkokenkä on kuinka istuva ja miellyttävä jalkaan, jalka väsyy silti. Ratkaisuna tähän pulmaan Aruna Sethiltä löytyy morsiuskenkiä myös kauniina balleriinoina jotka eivät vähennä hääpuvun glamouria mutta helpottavat morsianten oloa pitkän päivän aikana huomattavasti.

Tämän syksyn tärkeimmät värit musta, burgundi ja hehkuvat jalokivivärit esiintyvät mallistossa siroissa koroissa ja hieman syksyisimmissä nilkkureissa. Miltei kaikissa kengissä on Swarovski kristallista tehty, Aruna Sethille tunnusomainen perhonen.

Yksi suosituimmista Aruna Sethin malleista on kiilakantainen, varpaat paljastava avokas joka on päällystetty kokonaan kristallein. Britannian lipun hengessä valmistetut kengät (kuvassa alla vasemmalla) on valmistettu yksinoikeudella Harrodsille Britannian kuningattaren juhlavuoden kunniaksi. Samalla tavalla toteutettiin myös avokkaat Lontoon olympialaisten teemalla. Molemmat kengät ovat olleet huikean suosittuja vaikka kuningattaren juhlavuoden kunniaksi valmistetuilla kengillä hinta on £3000!

Voit tykätä myös näistä

Leave a Comment