Home KATJAN PÄIVÄKIRJA Skimbaco Suomi somessa

Skimbaco Suomi somessa

by Katja Presnal joulukuu 7, 2016

Follow my blog with Bloglovin!

Kiitos kaikille jotka ovat täällä jo vierailleet!

Sain kysymyksen — alanko myös somettamaan suomeksi? Ööö… joo totta kai, ja ei, en paljonkaan.

Sosiaalimedia olisi ihan oikeasti koko päiväinen työ, jos sen tekisi ”kunnolla.” Ja rehellisesti sanottuna, ennen sen tein paljon paremmin, antaumuksella, ja myös laitoin palamaan muutaman tunnin jokainen päivä Twitterillä, Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä jakamiseen, keskustelemiseen, tykkäämiseen ja kaikkeen muuhun sosiaalisointiin. Nykyään keskustelen kahden kesken ihmisten kanssa paljon enemmän, ja sillä on paljon isompi merkitys niin sen yksilön elämään, kuin myös omaan elämääni.

Joten hei, pliis seuraile mun some-kanavia, siellä ON kivaa sisältöä, ja jutellen etenkin Facebookissa nykyään eniten, ja siellä on ihan erillinen Skimbaco Suomi-sivu, mutta jos haluat oikeesti enemmän Skimbacon tapaista inspistä elämääsi, tai kertoa mitä kuuluu, tai kuulla mun Suomeen muuton suunnitelmista ja etenkin jos olet kiinnostunut liittymään meidän Young Living-tiimiin, niin laitetaan aika kalenteriin jolloin voidaan jutella Skypen kautta.

Itseasiassa nykyään minulla on monia ammattiblogaaja-kavereita, jotka rehellisesti sanovat että voisivat vaikka lopettaa blogaamisen, ja vain keskittyä sosiaalimediakanaviin, ja se tuskin vaikuttaisi heidän tulojen määrään. Moni on sanonut että ”bloggaaminen on kuollut” ja että kuka niitä blogeja edes enää lukee, kun kaikki tapahtuu sosiaalisessa mediassa.

Myönnän, itsekin nähnyt parempia tuloksia Instagramin tai Facebookin kautta kun blogin kautta, ja jopa suurin osa blogin vierailijoista tulee tätä nykyä sosiaalimedian kautta. Mutta olen tätä sosiaalimedia-juttua nyt tehnyt koko päiväisenä työnäni vuosia, ja rehelisesti sanottuna en ainakaan halua lisätä sen määrää elämässäni. Ymmärrän että se on nykyajan meininki, ja tämänkin viestin minun pitäisi olla sinulle sanomassa Facebook Liven avulla suoraan päin naamaa videona. Mutta se koko ajan seurattavissa oleminen ei nyt mitenkään sovi minulle, tai edes Skimbacon brändiin.

Kuulostaa ehkä hassunkuriselta. Skimbacohan just on jokaisesta hetkestä nauttimista, just nyt, joten eikö sitä ”ihanuutta” siis pitäisi tulla tuutin täydeltä joka paikasta? No mun mielestä ei. En halua omaa elämääni perustaa siihen että elän puhelimen kautta twiittaillen, instagrammeillen ja livettämällä joka hetken. En myöskään toivo että sinä siellä toisessa päädyssä olet koko ajan tekemässä samaa.

Ollaan sosiaalisia, mutta laitetaan sille rajat. Laitetaan ne puhelimet joskus ihan kokonaan pois käytöstä ja nautitaan siitä oikeasta ihmiskontaktista. Olen muuten tulossa tammikuussa Suomeen, jos olet menossa Matka-messuille, ehkä me voitaisiin nähdä siellä?

Olen somessa:
Pinterest.com/skimbaco
Facebook.com/skimbacosuomi
Twitter.com/katjapresnal
Instagram.com/skimbaco
Instagram.com/katjapresnal

Voit tykätä myös näistä

2 comments

Kati / Lähinnä Kauempana joulukuu 18, 2016 at 14:46

Hei ihan samaa mä olen miettinyt., Vaikka sosiaalisessa mediassa on pakko olla – ja selkeästi on huomattavissa, että sisältö usein myös luodaan sinne eikä blogiin – niin mä en vaan pysty olemaan kovin tiiviisti. Mulla on pienet lapset ja elämä tässä ja nyt. Blogiakin kirjoitan vasta sitten, kun lapset jo nukkuu. :D Mutta ehkäpä molemmille on paikkansa?

Reply
Katja Presnal joulukuu 20, 2016 at 09:29

Molemmilla on tosiaan paikkansa, ja omasta mielestä jokainen löytää sen oman tasapainon – missä kaikkilla on somessa ja miten paljon siihen käyttää aikaa. Itsellä elämä muuttunut niin paljon parempaan suuntaan nimenomaan sosiaalisen media kautta kun olen tavannut uusia ihmisiä, mutta se ei saa silti tulla tärkeämmäksi kuin ne ihmiset jotka on elämässä just nyt. Joskus esimerkiksi ihmetyttää kun on pitkään odottanut että vaikka tapaa jotain bloggaaja-kavereita ja sitten koko se aika kun me ollaan yhdessä niin pitääkin olla netissä höpöttelemässä muille. :P

Reply

Leave a Comment