Home AJANKOHTAISTA Voita liput Matkamessuille!

Voita liput Matkamessuille!

by Katja Presnal tammikuu 4, 2017

Olen siis niin innoissani — oma iso matkani tänä vuonna suuntautuu kotoisaan Suomeen! Olen tulossa jo ensi viikolla Suomeen, ja sitten seuraavalla viikolla osallistun Matkamessuille! Olen osana aivan mahtavaa NBE Finland-projektia, jonka avulla kymmeniä ulkomaalaisia bloggaajia tulee Suomeen tutustumaan eri kohteisiin. Itse olen menossa Ahvenanmaalle emännöimään muita bloggaajia. Suomi on aika mahtavaa kokea ulkopuolisin silmin, ja sitä arvostaa ihan eri tavalla kun osaa katsoa uudella tavalla. Itse olen asunut Suomesta pois kohta jo 20 vuotta, ja Suomi vaan entisestään paranee joka visiitillä.

Entäs sinä? Oletko jo suunnitellut matkoja tälle vuodelle?

Kiinnostaisiko lähteä Matkamessuille unelmoimaan ja suunnittelemaan matkoja ja saamaan inspiraatiota mihin seuraavaksi? Hieno juttu, koska minulla olisi yhteensä kuusi lippua arvottavana!

Matkamessut ovat siis 19. – 22.1.2017 (pe 10-20, la-su 10-18) Helsingin Messukeskuksessa.

VOITA LIPUT MATKAMESSUILLE
Kommentoi ja kerro mihin matkakohteeseen lähtisit just nyt, ja oletko jo suunnitellut matkaa tälle vuodelle. Kilpailu on avoinna kaikille Skimbacon lukijoille.
Kommentoi 15.1.2017 mennessä, voittajat arvotaan maanantaina 16.1.2017. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse, ja liput tulevat postitse.
Vastaa alla olevaan lomakkeeseen, jos se ei näy, niin käytä tätä linkkiä.

Voit tykätä myös näistä

2 comments

Mirka/ Reason for Season tammikuu 5, 2017 at 14:21

Kiva, että pääset Suomeen :). Mulla on tiedossa tällä hetkellä vaan lähikohteita, Tukholma, Tallinna ja Lontoo. Muita suunnitelmia ei tälle vuodelle ole. Näillä pakkasilla alkaa tehdä mieli takaisin lämpimään.

Reply
Katja Presnal tammikuu 5, 2017 at 15:20

Nuo lähikohteet kuulostaa aika ihanille täältä kaukaa ;)

Reply

Leave a Comment